A márka története

Fórizs Adrienn

A Zsabó divatmárka létrehozója

A Zsabó márka megálmodásakor olyan, a nőiességet még inkább kihangsúlyozó ruházati kiegészítő megalkotását tűztük ki célul, amely magában hordozza az elegancia, a letisztultság, de ugyanakkor az egyediség és könnyedség ismérveit is.

Az elképzeléstől a megvalósításig hosszú út vezetett, azonban az ezen idő alatt szerzett tapasztalat révén bízunk benne, hogy olyan különleges kiegészítőket sikerült alkotnunk, melyek izgalmassá teszik az öltözetet és kiemelik a női szépséget.

A márka elnevezését adó zsabó termékünk inspirációját a XVII. századi Franciaország előkelő divatja ihlette, amikor is a zsabó ("jabot") a férfi öltözet ékességeként funkcionált, majd idővel a női ruhák dísze is lett.

E mára méltánytalanul mellőzött kiegészítő újragondolásával jött létre a Zsabó márka.

A márka a zsabó termék mellett öt terméktípust gondolt újra a Nők igényeit szem előtt tartva, kiemelt figyelmet fordítva az időtálló, igényes, praktikus és kényelmes viseletre. Ezek a gallér, a nyakkendő, a csokornyakkendő, a nyaksál és a masni.

Termékeink minőségi alapanyagokból, hozzáértő szakemberek gondos munkája által Magyarországon készült, nemes kivitelezésű, a legapróbb részletekig kidolgozott kiegészítők, melyek a legegyszerűbb hétköznapi öltözetet különlegessé, az alkalmi öltözetet még attraktívabbá varázsolják.

Az alkotói folyamat során figyelemmel voltunk a XXI. századi női szerepek sokrétűségére, ezért az egyes termékfajtákra jellemző bonyolult kötési, csomózási technikákat előre megoldottuk, biztosítva ezzel a könnyű viselhetőséget.

Szeretnénk, ha leendő Vásárlóink a termékeink között megtalálnák a személyiségükhöz leginkább illőt, hogy hosszú ideig örömmel, magabiztosan és büszkén viselhessék azt, bátran kombinálva a rendelkezésükre álló ruhatár darabjaival.


Weboldal, videó és grafikai dizájn: Csécsi Andor (Ander Design)
Modell: Ragcsák Patrícia (Patrícia Ragcsák), Kustra Vivien
Modellfotók: Máthé Tímea Izabella (Timi Isabell Photography), Jurassza Zsófia (Photo by Zsofia Jurassza)
Termékfotók: Jurassza Zsófia (Photo by Zsofia Jurassza)
Divatrajzok: Kiscsinál Melinda (Melinda Kiscsinal)