Termékeink

Termékeinkkel az individuálisabb, bátrabb női öltözködést szeretnénk támogatni, a Nők számára rendelkezésre álló ruhatár színesítésével.

Hiszünk abban, hogy egy jól megválasztott ruházati kiegészítő akár a klasszikus, akár a hétköznapi, lazább öltözetet elegánssá, különlegessé teheti. E cél elérése érdekében termékeinket úgy alakítottuk ki, hogy azok a legtöbb ruhadarabbal jól kombinálhatók legyenek, a szövetkabáttól, a kosztümön, blézeren, ingen, blúzon, ujjas, ujjatlan, vállpántos ruhán át egészen a pólóig.

Az oldalunkon megtalálható képek, rajzok segítségével inspirációt szeretnénk nyújtani ahhoz, hogy a Zsabó márka termékei hogyan válhatnak egy ruhatár magától értetődő kiegészítőivé különböző élethelyzetekben, életkortól függetlenül. Legyen szó akár családi, baráti, munkahelyi összejövetelről, kulturális, sport eseményről, vagy egy mindennapi tevékenységről, melyet egy megfelelő ruházati kiegészítővel szeretnénk még emlékezetesebbé tenni.

Termékeink kuriózuma az egyediség mellett, hogy kizárólag kis darabszámban készülnek, biztosítva ezzel vásárlóink részére a különlegesség érzetét, számunkra pedig a folyamatos megújulás lehetőségét és a termékek magas minőségét.

Fontosnak tartottuk, hogy ruházati kiegészítőinket a kézbesítés során igényes díszdoboz-csomagolásba öltöztessük, mely alkalmas azok otthon történő tárolására is, és amely többletköltséget nem jelent Vásárlóink számára.

A Nők iránti tiszteletünk és elkötelezettségünk jeléül termékeinket szívünknek kedves női fantázianevekkel ruháztuk fel.

A márka arculatának hangsúlyozása érdekében úgynevezett embléma típusú logót alkalmazunk, amely a Zsabó márkanevet annak képi elemében jeleníti meg és amely logó termékeink hátoldalán kerül rögzítésre.

Bízunk benne, hogy termékeink által sikerül minél több "elegáns rafináltságot" csempészni a női ruhatárakba, amelyek megfelelő odafigyeléssel generációkon átívelő hordhatóságot biztosítanak.


Zsabó

Csokornyakkendő

Gallér

Nyaksál

Nyakkendő

Masni